Tre fordele ved en slyngevugge

Den første tid efter en fødsel er for de fleste familier en god blanding af hektisk aktivitet og ganske simpelt kærlighed i lange baner. Det er som om, at den velomtalte boble virkelig bliver formet rundt omkring den lykkelige lille familie og de allernærmeste familiemedlemmer.

Men hverdagen kan også meget hurtigt ramme meget hårdt, og derfor bliver der lige så hurtigt lagt et fokus på at anskaffe de helt rigtige ting og tilbehør, således at den travle hverdag kan blive så nem som muligt.

Et centralt redskab her er en slyngevugge bedst i test.

Et miljø babyen er velkendt med

Der er mange fordele ved en slyngevugge, hvilket også kommer til udtryk i den popularitet, som redskabet længe har oplevet. Først og fremmest er denne perfekt til at genskabe det bevægende miljø, som babyen er vant til fra tiden inden den rigtige verden. Dette kan i høj grad skabe en stor del ro omkring barnet.

Oplev et barn der hurtigere og nemmere falder til ro

Denne ro er med til at forsikre, at barnet hurtigere og nemmere vil falde til ro og endnu senere falde helt i søvn. De fleste nybagte forældre ved nok godt, hvor svært det kan være at få den lille nyfødte til at falde til ro. Her vil slyngevuggen nærmest altså kunne være et helt livsnødvendigt redskab.

Få flere frie hænder i en travl hverdag

Udover at kunne genskabe et trygt miljø for barnet, som nærmest opfordrer til ro og søvn, så har slyngevuggen også mere praktiske formål. For med denne vil begge forældre kunne bruge deres arme og hænder andre steder.

Det er nok først, når man rigtig bliver forældre, at man netop får øjnene op for, hvor meget man rent faktisk har brug for sine egne hænder i hverdagen – også blot når helt simple opgaver skal startes og endnu vigtigere afsluttes.