Transportkasse til hund er ikke obligatoriske i Danmark

Af Peter - 03 Jun 2022

Transportkasse til hund er ikke obligatoriske i Danmark, men de forbedrer sikkerheden betydeligt for både hunde og passagerer under kørsel. Et hundebur til bilen er derfor en rigtig god investering i forbindelse med hundetransport. Hvis du er i tvivl om, hvilket hundebur du skal vælge til hundetransport, så kontakt os – vores erfarne medarbejdere vil kunne rådgive dig. De har transportkasser, transportposer og hundebure til alle hunderacer. Uanset om du har en labrador, golden retriever, king charles cavalier, cocker spaniel eller mops, så har ed den rette transportkasse til hund. Når du skal vælge en hundeholder, er det vigtigt at overveje størrelsen på din hund og den type køretøj, du vil bruge til at transportere den.

Stort udvalg af transportkasse til hund i skarpe priser

Gennem hjemmesiden har de et stort udvalg af transportkasse til hund. Vores nylonposer er fremstillet i en slidstærk og vandafvisende kvalitet, der beskytter din hund mod al slags vejr. De tilbyder cykeltasker, skuldertasker, rygsække og meget mere, så du kan finde den perfekte taske til dine behov. Med vores store udvalg af farver og mønstre kan du helt sikkert finde en taske, der passer til din personlighed. Så hvorfor ikke tage et kig i dag og finde den perfekte bæretaske til din pelsede ven.

Høj kvalitets transportkasser til din hund

Hvis du er på udkig efter hundeholdere af høj kvalitet, er Petlux det rette sted at handle. De tilbyder et bredt udvalg af transportkasser og hundebure fremstillet af materialer af høj kvalitet. Vores hundebårer i naturflet er perfekte til mindre hunde og får en smuk patina med tiden. De er også gode til montering på cykler, både praktisk og æstetisk. Uanset hvad du har brug for, så har de dig dækket ind hos petlux. Hvis du har spørgsmål eller andet til diverse produkter og transportkasse til hund, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar, så du med ro i maven kan handle gennem hjemmesiden her.