Trænger dit sommerhus til fornyelse?

Er næste års sommerprojekt en renovering og fornyelse i dit sommerhus, så er dette måske interessant for dig. Du har måske besluttet, at lofterne og væggene skal males, samt at gulvet i forbindelse heraf skal skiftes ud. Måske er du i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge. Det kan også være svært, da der i dag findes så mange forskellige slags gulve. Materialevalg er derfor noget, du bør gøre op med dig selv. Dette er blot fif og tricks til, hvilke overvejelser du kan indtænke i dit endelig valg af det nye gulv.

Invitér naturen indenfor og skab stemning med egetræsgulve

Sommerhuse er ofte lig med natur, landskab samt fred og ro. Det kan eksempelvis skyldes, at sommerhuset er placeret i en skov, eller måske tæt ved havet. Nogle gør måske deres sommerhus naturvenligt ved at indtænke indretning, som imødekommer natur og roen herom. De tanker kan også overføres til dit valg af gulv og dets materiale. Hvis du har gjort op med dig selv, at dit kommende gulv i sommerhuset skal være i træmateriale, så er næste spørgsmål så: Hvilket træ? Læs med her. Derfor bør du vælge et egetræsgulv. Hvis du ønsker at invitere naturen inden for, kan det være en idé at vælge egetræsgulve. Det er træ, som både er solidt og stærkt samtidig med, at det er meget flot at se på.

Når gulvet er lagt

Når dit nye egetræsgulv er lagt, vil du nok hurtigt opleve, at det blender godt ind og skaber en natur-stemning. Det kan du bygge videre på. Eksempelvis ved at indrette med flotte og bløde tæpper, som er i naturfarver. Det kan være i beige, eller måske grønlige nuancer. Derudover kan du indrette med forskellige møbler, som ligeledes kalder på naturen. Det kan være levende lys, planter eller måske et hjørne med læsestof omhandlende naturen.