Tænk også på, hvad du vil fragte ting i

Når man snakker fragt, vil fokus måske primært ligge på, hvordan man får noget fra A til B. Men der er også andre vigtige spørgsmål, som skal besvares. Det er for eksempel mindst lige så vigtigt at finde ud af, hvad tingene skal fragtes i. For hvis du både vil beskytte det, du skal have fragtet, og du vil gøre det nemt at holde styr på tingene, så skal du også vælge den rigtige måde at opbevare det på.

Få et bredt udvalg af papkasser

Til mange fragtopgaver vil det være en fordel at have papkasser til rådighed. Det er nemlig en god måde at pakke en masse forskellig ting på.

Se systemkassens brede udvalg af papkasser, hvis du endnu mangler et udvalg af papkasser i forskellige størrelser.

Men papkasser kan du nemt stable ting, når de skal fragtes. Samtidig giver det plads til at pakke ting på en sikker måde, hvor de ikke slås i stykker. Og så er det naturligvis også muligt at sende med posten, hvis det er nødvendigt.

Hold orden i ting

Når man pakker ting væk, eksempelvis i en papkasse, kan der være den ulempe ved det, at det kan være svært at vide, hvad der gemmer sig indeni. Derfor er det en fordel at skabe et system i tingene, så du nemt kan overskue, hvor du har hvad.

Men papkasser kan det nemt og enkelt klares ved blot at skrive uden på dem.

Du kan enten skrive eksplicit, hvad du gemmer hvor. Det kan ofte være en fordel, hvis det er et begrænset parti, det drejer sig om. Alternativt kan du skabe et system, hvor du bruger tal og bogstaver eller stregkoder til at specificere, hvad der er hvad. Det kan ofte være en fordel, når du har at gøre med mange forskellige ting.

Du skal blot gøre det overskueligt.