Står du for planlægningen af den årlige julefrokost med vennerne?

Tiden for julefrokoster nærmer sig med hastige skridt. Står du for planlægningen af dette års julefrokost – måske julefrokosten med vennegruppen? Det kan være svært at planlægge alene, især når man skal inddrage mange personer. Det kan ofte være besværligt at få til at hænge sammen, men med lidt forstærkning, kan det gøre planlægningen nemmere.

En julefrokost, der varer længere end bare én aften

Mange julefrokoster foregår oftest om aftenen og tit på den samme lokation hele aftenen. Har du eventuelt overvejet at være flere steder? Før maden kunne man jo lave noget aktivt sammen såsom bowling, lasergame eller noget helt tredje. Det styrker både venskabet, men det giver også bare et godt grin. Ved at være aktiv inden den lækre julemad, får I endda mere plads til den vidunderlige mad – det er vel en win-win-situation? Efter en dejlig aktiv dag og et overdådigt måltid, er I klar til at føre festen videre og feste langt ud på natten.

Kørsel til og fra

Hvis I ender med at holde julefrokosten flere steder, skal transporten til og fra stederne ikke stoppe jer. I kan vælge at leje en Bus til 10 personer, som gør det nemt for jer alle sammen. I skal ikke til at aftale kørsel med eventuelle kærester eller venner eller ende i den irriterende situation, som I sikkert har prøvet før; der går flere timer før taxaen dukker op. I stedet kan I bare leje en bus, som nemt kan fragte jer til og fra et ønsket sted. Tidspunktet bestemmer I også selv, og så skal bussen helt sikkert være der på det givne tidspunkt. Det resulterer altså i, at I undgår stresset ved at planlægge og aftale kørsel indbyrdes på forhånd, eller hvis taxaerne pludselig er på overarbejde på grund af de mange bookinger i julefrokostperioden.