Skal du og nabørne have en ladestander?

El-biler bliver mere og mere udbredte i disse år. Måske overvejer du selv at købe en. I så fald er det en god idé at investere i en ladestander, så din bil altid kan få den strøm, som den har brug for. Men det kan faktisk være en god idé at få dine naboer med på vognen – selv hvis I ikke alle har en el-bil. I denne oversigt kan du få mere at vide om, hvorfor nortec ladestandere kan være noget for dig og dine naboer – måske endda hele boligforeningen.

Fordele ved en ladestander derhjemme

Der er flere fordele ved en ladestander derhjemme. Den største er naturligvis, at du altid er sikker på, at din bil får den strøm som den har brug for. Det er altså din garanti for, at du altid kan køre hjemmefra i en bil med fulde batterier. Så er du mindre afhængig af at have en autoriseret ladestation inden for kørselsafstand, hvilket du ikke altid kan være sikker på.

Hvorfor bør du involvere naboerne?

Når du involverer din ladestander boligforening om at få ladestandere installeret, bliver regningen også fordelt på flere hænder. Derudover bliver den samlede regning også mindre, da I ikke hver især skal bestille en gravemaskine, som kan grave betonen op, når der skal lægges ledninger. I stedet bliver det hele klaret samme dag, hvilket sænker de samlede omkostninger for alle – både dig og dine naboer.

En god investering i dit hus

En ladestander kan være en god investering i dit hus – selv hvis du ikke har en el-bil. Det samme gælder for naboerne. El-biler bliver nemlig kun mere udbredte og derfor bliver behovet og ønsket om en ladestander i huset også kun større. Skulle du en dag ønske at sælge dit hus, vil potentielle købere sandsynligvis have en ladestander højt på deres prioriteringsliste.