Sådan pakker du til en lang biltur!

Skal du ud på det, der på godt engelsk kaldes et roadtrip, uden helt at vide hvordan du dog skal bære dig ad med at pakke det du har brug for, men ikke for meget? Så frygt ej! Her får du nemlig tre gode råd til, hvordan du sørger for, at din pakning passer til lige netop den lange biltur, du skal på!

Husk det essentielle udstyr

Det lyder meget generelt at sige ’husk alt det generelle’, men bare det kan nogle gange være nok til at sætte tilstrækkeligt gang i tankerne hos folk. Er det dog ikke tilfældet, får du lidt inspiration her. Har du husket diverse toiletartikler og hjælpesager? Nogle folk kan for eksempel ikke overleve uden et helt udvalg af ghd glattejern og hvis det er dig, eller hvis du her tænker, at du har noget lignende, som du bare ikke kan undvære, er det vigtigt at få det noteret og pakket!

Packing-cubes

Alfa og omega når man skal på lang biltur er, at have styr på hvad man har med til enhver tid. Hvor meget af tøjet er rent, og hvor meget er beskidt. Det er rigtig uheldigt at skulle køre de sidste to dage uden strømper, eller måske endnu værre med gamle underbukser! Her kommer packing-cubes ind i billedet som ægte livreddere. Det er små stof-kuber med lynlås, hvori tøjet kan sorteres. Eventuelt kan du da også medbringe en pose designeret til vasketøj, så der aldrig er tvivl!

Alsidigt tøj

Det bedste råd, der kan gives, når det kommer til at pakke for en længere tur, hvor man ikke nødvendigvis har mulighed for at købe nyt tøj undervejs; Pak alsidigt tøj. Sørg for at det tøj du har med, er noget der kan bruges i mange forskellige tøjkombinationer, til mange forskellige scenarier og begivenheder.