Lej en racerbane eller giv et gavekort til køretur i racerbil

Af KompetenceKanalen - 10 Dec 2022

Padborg Park udgør de perfekte rammer til en anderledes dag for lige netop din klub eller din familie, hvad enten I skal bruge det til sjove arrangementer, hyggelige klubdage eller til bil- og motorcykeltræf. Så lej en racerbane hos www.padborgpark.dk eller giv et gavekort til køretur i racerbil til en person, du holder af. Det kan være en fantastisk gave at få, hvis man er ung og har fart i blodet.

Lej en racerbane hos Padborg Park til dine arrangementer

Det er et af Danmarks største motorsportsanlæg, som er beliggende i det sydøstlige Jylland i Padborg. Her kan I opleve det bedste inden for motorsport, og I kan selv prøve kræfter med det, hvis I ønsker det. Lej en racerbane hos Padborg Park på www.padborgpark.dk.

De tilbyder et væld af forskellige muligheder, som I kan vælge mellem. Lej en racerbane, hvor I kan holde jeres næste bil- og motorcykeltræf eller få en rundtur blandt de mange smarte biler. Lej en racerbane til diverse firmaarrangementer, såsom teambuilding, hvor I kan lære meget mere om hinanden og også få en fed oplevelse. Eller lej en racerbane til en af mange mulige events, I holder i løbet af året.

Lej en racerbane, hvis du også gerne vil prøve et kursus inden for motorcykler, eller du vil prøve en af de mange smarte og hurtige sportsvogne såsom Lotus Elise, KTM X-Bow eller Mitjet. Du får en uforglemmelig oplevelse!

Giv et gavekort til køretur i racerbil til en, som du holder af

Giv et gavekort til køretur i racerbil til en person, som du holder af, og giv vedkommende en oplevelse, som man sent vil glemme. Padborg Park tilbyder gavekort til køretur i racerbil, som kan bruges på racerbanen. Gavekortet giver adgang til en køretur i en af de mange sportsvogne, som du kan vælge mellem.

Måske du har et barn eller flere børn, eller du måske kender nogle, som har, så kunne et gavekort til køretur i racerbil være en unik oplevelsesgave, de sent vil glemme. Et rigtig godt valg at give, hvis ikke du ved, hvad du skal overraske dem med.

Et gavekort til køretur i racerbil giver som sagt mulighed for at komme ud at køre i superbiler og i sportsvogne såsom Mitjet, Lotus Elise og KTM X-Bow, som du normalt ikke ser ude på de almindelige veje.

Se meget mere om et gavekort til køretur i racerbil på www.padborgpark.dk.