Kapow byder på en online maskinauktion

Af Peter - 01 Nov 2022

Kapow er din platform til salg og indkøb af brugte maskiner! På www.kapow.eu finder du nemlig en markedsplads, hvorfra brugte maskiner og udstyr forhandles til kommercielle købere i Skandinavien og Østeuropa. Læs mere herunder om denne voksende online maskinauktion.

Gør en god handel på Kapows online maskinauktion

Kapow kan altså blive din nye online maskinauktion, der specialiserer sig i alle former for maskiner og udstyr. Hos denne online maskinauktion finder du nemlig alt fra landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner til gaffeltrucks og lastbiler. Det smarte ved Kapow er uden tvivl det faktum, at det er en neutral platform, der varetager både forhandlere og køberes behov. Denne online maskinauktion giver for eksempel adgang til salgspriserne på alle solgte varer, sådan at du har fuld transparens, før du vælger at benytte platformen. På denne måde sikrer Kapow de bedste tilbud for begge parter af en handel, og de påtager sig således altid ansvaret for respektfulde og åbne samarbejder. Denne online tjeneste gør det desuden muligt for professionelle maskinforhandlere at reducere opbevaringsperioden af deres brugte maskineri samt at evaluere markedspriserne hjemmefra. Kapow er altså ikke bare en online maskinauktion, men en helt ny måde at udføre salg af maskiner på!

Få forbindelse til nationale og europæiske sælgere

Kapow er dermed en auktionsplatform, der forbinder sælgere fra Danmark med både hinanden og købere fra hele Skandinavien og Østeuropa. Ambitionen bag denne online maskinauktion har nemlig altid været at øge danske sælgeres eksponering i netop disse områder samt at videreformidle trygge handelsbetingelser, når det gælder brugt udstyr til landbrug, erhverv eller skovbrug. Kapow begyndte at kalde sig for en online maskinauktion i 2020, da selskabet Logpartner besluttede sig for at etablere deres helt egen markedsplads. Med en selvstændig markedsplads på plads kunne målet om at eksponere danske sælgere nemlig virkelig begynde at blive til virkelighed. Det tog ikke lang tid, før Kapow begyndte at tage fart, og den voksende online maskinauktion er derfor i dag en populær service blandt mange maskinforhandlere, leasingselskaber og offentlige institutioner. Populariteten skyldes blandt andet de transparente handelsbetingelser, men kan også i stor stil tillægges den overskuelige platform. Du klikker dig nemlig ganske simpelt ind på en hvilket som helst maskine, du finder interessant, og kan efterfølgende læse i detaljer om både produktet, auktionshistorikken og sælger.

Find derfor din nye maskine hos Kapow! Besøg www.kapow.eu, hvor du både finder maskiner, information om platformen og behjælpelige medarbejderes kontaktinformationer.