Har du alt det nødvendige værktøj i kassen? Læs med her

Af api-user@api.flavo.io - 02 Aug 2023

Det er ikke altid helt til at sige, hvad det egentlig er, der er nødvendigt at have i sin værktøjskasse derhjemme – især ikke hvis man ikke er vant til værktøj til daglig. Er man tømrer, murer, elektriker eller hådnværker generelt, har mans om regel en god føling for værktøj i diverse afskygninger. Derhjemme, for en gængs person, går det dog ikke altid helt så nemt for. Derfor får du her en form for tjekliste til værktøjskassen, så du er sikker på du har alt det nødvendige, du nu kan få brug for undervejs. Hvis du mangler noget, så er toolster en god mulighed til at finde det manglende værktøj.

I tømrerøjemed

Det er ikke fordi det forventes at du springer i gang med den helt store renovation, men enkelte stykker værktøj kan være smarte at have til husbehov. Her er der blandt andet tale om en helt almindelig hammer, skruetrækker – eventuelt med bits, der kan skiftes ud, så du ikke skal have en helt masse skruetrækkere til at ligge -, en skruemaskine – hvis du ønsker at udvide –, en tommestok og helt sikkert også en svensknøgle eller et papegøjenæb.

Til bilen

Hvis du har bil, er der også et par stykker værktøj og småting, som kan være smarte at have til enhver tid. En lille donkraft, der kan hæve bilen op til udskiftning af hjul, er ikke helt dumt. Det er ikke noget alle har, men helt bestemt en smart sag. En klassisk krydsnøgle er heller ikke dum at have til at ligge. Især i bilen er den god, et sted i eller under bagagerummet.

Murer og male

Slutteligt kan siges til murer og male-delen at spartlemasse og -værktøj til smålapninger, samt ekstra maling i den rigtige farve, og pensler må gøre det ud for denne kategori.