Ford Mustang bliver ved med at forny sig efter knap 60 år!

Af Redaktion - 25 Apr 2023

Artiklen er sponsoreret.

Det er mere end et halvt årti siden, at Ford lancerede den ikoniske Mustang-model. Siden da er der sket meget med, hvordan bilerne i dag kan blev drevet fremad, og der har Ford valgt at følge med. Med den komplet eldrevne Mach-E får du en elbil med de velkendte Ford Mustang muskler og en accelerationsevne, der sender dig fra 0-100 kilometer på kun 3,7 sekunder.

Hos Autohuset Vestergård, som har 10 filialer over hele landet, kan du prøvekøre den nye Ford Mustang Mach-E, så du selv kan få fornemmelsen af de elektroniske hestekræfter, den er drevet af.  Der er smæk på de lækre detaljer i alle modellerne, så du er sikret en luksusoplevelse, når du placerer dig bag rattet.

Køb elbil med hestekræfter

Du behøver ikke at gå på kompromis med dine ønsker om en muskelbil, når du køber en elbil, hvis du vælger en Ford Mustang Mach-E GT-versionen. Den har et kæmpe batteri på 98 kWh, som understøtter din køreoplevelse på bedste vis.

Med den helt igennem batteridrevne Ford Mustang Mach-E GT-version kan du køre vejene tynde i vished om, at der ved kun 10 minutters opladning kan opnås en rækkevidde på 99 kilometer. Kapaciteten på batteriet giver dig en levetid på hele 490 kilometer, før du skal begynde at se dig om efter en ladestander. Man kan med alle versioner af den nye Ford Mustang Mach-E tilkøbe en hurtiglader og komme op på hele 119 kilometer på kun 10 minutters ladning.

Et racerdesign som kun en Mustang kan have

Med lanceringen af den nye Ford Mustang Mach-E er Ford ikke gået på kompromis med det ikoniske Mustang design. Selvom elbilen er lavet i en SUV-model, er den stadig tro mod tidligere modeller, der leder tankerne hen på de hurtige Mustang heste med et adræt design og dynamiske former.

Hos Autohuset Vestergaard kan man både købe og lease flere forskellige udgaver af den nye Ford Mustang Mach-E og selv afgøre, hvilken version, der er bedst til ens behov. Bilen fås med enten baghjulstræk (RWD) eller firehjulstræk (AWD), så der er noget for alle. Autohuset Vestergaard står altid klar til at rådgive, hvis du skulle være i tvivl om de bedste muligheder.

En elbil til de moderne

Køb elbil som en Ford Mustang Mach-E, og vær sikret en investering i en moderne transportform, der udelukkende er baseret på elektricitet, og som fjerner nødvendigheden af fossile brændstoffer. Der er tale om en ren elbil i både design og teknik med en køreglæde, der ikke lader en i tvivl. Køb elbil!