First Floor CPH laver en indendørs ståltrappe

Hos www.firstfloorcph.dk kan du regne med at blive præsenteret for nogle af markedets mest unikke sortimenter af produkter til indretningen. Firmaet er dansk og har en passion for den industrielle indretning, hvor det stilrene, nordiske møder New Yorker-stilen. Derfor er der rig mulighed for at finde produkter på siden, som vil skabe blikfang og personlighed i dit hjem, hvad end det er i form af en indendørs ståltrappe, en New Yorker væg eller noget helt tredje. Besøg selv First Floor CPH for at få mere inspiration.

Få en personlig indendørs ståltrappe fra First Floor CPH

Hvis der er flere etager eller planer i dit hjem, er der brug for trapper, eksempelvis en indendørs ståltrappe. Hos First Floor CPH tilbyder de et imponerende udvalg af indendørs ståltrapper, som du roligt kan gå på udkig mellem, hvis du mangler en eller flere trapper eller ønsker at skifte nogle af dine eksisterende trapper ud. Indendørs ståltrapper fra sortimentet fås i mange forskellige modeller, så du er sikker på at finde en, der passer til netop dit hjem. Du finder både ligeløbstrapper og kvartsvingstrapper, alt efter hvad du synes bedst om, og hvad der kompositorisk og praktisk er smartest hjemme hos dig. Desuden kan du finde indendørs ståltrapper med enten stål- eller trætrin, afhængigt af hvordan du bedst kan lide det, og hvad der passer bedst til din øvrige indretning. Find også udendørs ståltrapper, der matcher dine indendørs ståltrapper.

Nyd mere lys og liv med en stilfuld New Yorker væg

En nem og pladsbesparende måde at skabe liv og lys i et rum er med en smuk New Yorker væg fra sortimentet hos First Floor CPH. Her er de eksperter i design og fremstilling af New Yorker vægge i en bred vifte af modeller, du kan vælge mellem. En New Yorker væg kan både anvendes i rum, der ønskes opdelt, men de kan også blot opsættes til fordel for en gennemgående stil i enten det private hjem eller på arbejdspladsen. Tøv derfor ikke med at tjekke de mange forskellige typer af New Yorker vægge ud, der både laves til lige vægge og skråvægge samt med få eller mange inddelinger af glasset med sort stål. På den måde kan du live dit hjem op som aldrig før.

First Floor CPH sælger både til private og virksomheder, så alle kan være med og tage del i den eksklusive og stilrene indretningsstil, som deres produkter giver til et rum. Du kan altid benytte deres smarte prisberegner til at udregne, hvad de produkter, du ønsker dig, vil komme til at koste.