Find en holdbar løsning til at opbevare din virksomheds gods

Få orden på dit lager

Hvad enten du er ved at bygge din lagerhal op eller blot vil skabe orden i din virksomheds lager. Så er grenreoler en løsning, der fungerer godt til at opmagasinere alt fra krydsfinerplader til langgods. Grenreolerne gør det muligt at opbevare materialer på en sikker og pladsbesparende måde.

Hvis du ikke er en haj til indretning, så er der ingen grund til at fortvivle. Der findes mange eksperter, der står klar til at rådgive om både valg af grenreoler og rådgivning omkring hele indretningen af din virksomheds lager.

En holdbar løsning

Grenreolerne er bygget til at kunne bære tungt gods og er derfor en løsning, du kan stole på. Grenreolerne kan fås i lettere og tungere varianter alt efter, hvad de skal kunne bære. Der findes beregningsmaskiner på nettet, hvor du kan finde ud af, hvilke grenreoler din virksomhed har brug for. Det er vigtigt ikke at belaste reolerne mere, end de har kapacitet til.

Få rådgivning om varianter

Grenreoler fås i mange forskellige modeller. De kan være enkeltsidet eller dobbeltsidet, med vandrette eller skrå grene med udtræk eller uden og meget andet. Hvis du er i tvivl om hvilke, grenreoler din virksomhed skal bruge, kan du med fordel rådgive dig hos de mange forhandlere. De fleste forhandlere viser et rådgivningsnummer på deres hjemmeside, og kan guide dig til at få de rigtige grenreoler i hus. Nogle forhandlere tilbyder også at specialdesigne grenreoler efter din virksomheds behov, dette vil dog sandsynligvis være en dyrere løsning.

Foretag et eftersyn

Det kan være en god idé at gennemgå din virksomheds lager regelmæssigt. Således opdager du, om der ved eksempelvis ved omrokering af materialer kan være sket fejl, der medfører at godsets vægt overstiger grenreolernes bæreevne. Det er afgørende for at opretholde en god sikkerhed for dine ansatte.