Etiketter og klistermærker til alle anledninger

Har du brug for at få fremstillet etiketter eller tøjmærker? Hvis du har en mindre produktion, hvor du syer eller strikker tøj, er det rart på en eller anden måde at kunne gøre det genkendeligt. Det har du muligheden for, hvis du syer små mærker i nakken af bluserne eller linningen af bukserne, men hvor får man lige den slags mærker fra? Det ville tage tusind år, hvis du selv skulle lave dem.

Ikast Etiket har i mange år produceret alverdens former for etiketter, mærker og klistermærker, og her finder du et bredt udvalg af alt fra helt almindelige, firkantede klistermærker til bæredygtige festivalarmbånd. Hvis I er ved at overveje at planlægge en konference, kan I altså med fordel overveje at række ud her. Ikast Etiket vil i det tilfælde kunne tilbyde jer de ting, I har brug for, så de er samlet på ét sted.

Klistermærker med mange formål

Klistermærker kan bruges på mange måder. For nogle er det en reklameartikel – det er god synlighed, hvis I deler klistermærker ud gratis til kunder eller deltagere, som tager dem med sig og måske sætter dem på en notesbog eller en computer, så de på den måde når ud til mange mennesker. Men klistermærker kan også have andre, mere praktiske funktioner, som man måske ikke lige overvejer ellers.

Du har garanteret tit set klistermærker rundt omkring, hvor der advares om alarmsystemer eller lignende. Denne form for klistermærker har brug for at være robust og modstandsdygtig, da den skal sidde i et vindue og kunne klistre godt til glas. Heldigvis er der mange forskellige klistermærker, der kan vælges imellem ved Ikast Etiket, så det burde være muligt for jer at finde noget, der passer godt til jeres behov. I kan altid række ud og få hjælp og vejledning til, hvad I skal vælge til jeres projekt.