En opladning der virker

Klimaet er et stort samtaleemne, og noget der berører os alle sammen på en alle anden måde. Vi skal hele tiden blive grønnere i en eller anden sammenhæng. Hvis man skal ud at have en ny bil, kan man overveje at købe en bil, som er på el. Hvis man køber en bil på el, kræver det, at man skal have en ladeboks, før bilen kan blive opladet. Der er forskellige omkostninger ved en elbil, men det kan hurtig betale sig. Det afhænger af, hvad man gerne vil, og det er meget individuelt.

Få tilbagebetalt elafgiften

Der findes forskellige typer ladebokse, så find din ladeboks her. Man ejer sin ladeboks og får automatisk tilbagebetaling af elafgift for hver kWh, man bruger derhjemme. Når man finder en ladeboks, får man robust hjemmelader med hurtig 11 kW opladning med en sikker og autoriseret installation. Det er nemt at tjekke opladningen via boksens display. Derudover kan man hurtig bruge Smart Home funktioner. Så der er forskellige grunde til at vælge en elbil, hvor en ladeboks hurtig kan blive opsat, så din bil kan blive opladet og klar til køreturen.

Strøm via ens elselskab

Når man skal have sin nye ladeboks op, er det en installatør, som sørger for opsætningen. Installatøren sørger for, at ladeboksen fungerer og sikrer, at forbindelserne er tilsluttet korrekt og overholder sikkerhedsreglerne. Når man oplader sin bil, bruger man strøm, som vil blive betalt via ens elregning til det almindelige elselskab. Men man får tilbagebetalt elafgiften for den strøm, som man bruger via ladeboksen. Man får udbetalt 0,90 kr. i elafgift pr. kWh. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man har solceller, jordvarme, elvarme, luft-til-vand-varmepumpe eller lignende, så får man ikke tilbagebetaling af elafgift. Så kom godt i gang med din nye elbil og ladeboks, så kører du godt på vejen.