Effektiviser dit landbrug med fuldfodervogne

Af Peter - 31 May 2022

Bulldog Agri sælger fuldfodervogne og andre landbrugsmaskiner til stort og småt landbrug. Derfor kan det være en god ide at kigge efter de store internationale mærker, der har mange års erfaring med produktion af maskiner til landbruget. Læs mere om deres import virksomhed her.

Bulldog Agri har effektive og smarte fuldfodervogne

Bulldog Agri har et stort udvalg af fuldfodervogne, og fører anerkendte mærker som bl.a. Storti. Når man driver kvægbrug, så er dyrene i fokus, og det er selvsagt at foder er en stor del af hverdagen og produktionen. Der findes mange gode måder, man kan forbedre sine processer på. Når man arbejder i et stort eller småt landbrug, så skal man virkelig tænke over hvilke maskiner, man investerer i. Der findes mange forskellige at vælge imellem, og de skal gerne holde i en livstid, når man først har købt dem. Du finder mange forskellige fuldfodervogne i butikken hos www.bulldog.dk. Der de sælger fuldfodervogne fra de bedste mærker, og du kan helt sikkert finde den bedste løsning til dit landbrug. Fuldfodervogne fra Storti kommer i mange forskellige størrelser, og de har alle FPS-system, der muliggør tovejspålæsning af produkterne. Det sikrer maksimal lasteevne og høj respekt for fiberintegriteten. Fuldfodervognenes mech drive transmission sikrer optimal effektivitet, da al motorens kraft bliver overført uden energispild til sneglenes rotation. Storti har desuden udviklet en innovativ Overboost-teknologi, som fremskynder sneglenes rotation under udledningen for at sikre fuldstændig tømning af kasseladet. Læs mere om de attraktive fuldfodervogne på hjemmesiden.

De forhandler landbrugsmaskiner i høj kvalitet

Bulldog Agri har et stort udvalg af landbrugsmaskiner fra mærker som Storti, og de har mange års erfaring med import og salg af store maskiner til slutbrugerne. Deres udvalg af landbrugsmaskiner dækker over blandt andet foder, miljø, vejesystemer, kornvalsere, græsudstyr, plukkeborde, skæreborde og meget mere. Hvis du søger graveudstyr eller crimpere, så har de også masser i sortimentet. Crimping er en vigtig del af landbruget og vil kun blive mere populært på kvægejendomme, hvor der er et fast eller varieret behov for kornstivelse i foderrationen. Det kommer til at blive et redskab, der gør en stor forskel, når de våde tider melder sig. Du kan finde gode systemer til crimping i sortimentet under landbrugsmaskiner, og der vil helt sikkert være en maskine, som du kan bruge på dit landbrug. Læs meget mere om maskinerne til crimping på www.bulldog.dk, hvor der er mange at vælge imellem til forskellige typer af landbrug. Landbrugsmaskiner er nødvendige, næsten uanset hvilken slags landbrug det drejer sig om, for det vil altid være en effektiv måde at dyrke jorden på og få det mest ud af ens råvarer og ressourcer.