DC-Supply tilbyder salg af containere

Af Peter - 25 Aug 2022

DC-Supply er eksperter i containerbyggerier og har både salg af containere såvel som specialbygning af fx byggeplads container. Læs mere om den spændende virksomhed her.

DC-Supply står for salg af containere – smarte og praktiske

Hvis du søger container ekspertise, så læs med her om DC-Supply. Virksomheden har siden 80’erne været førende inden for ombygning og salg af containere til mange forskellige civile og militære formål. Deres stab består af ingeniører, tegnere, bygningskonstruktører, tømrere og smede, og med dette personale kan de lave containerløsninger til ethvert behov. Containere udmærker sig ved at være modulære, mobile og enormt stærke. De kan ombygges til mange forskellige formål og kan løse mange behov inden for både byggeri, madvarehåndtering, sociale formål, militære formål og meget mere. De tilbyder salg af containere både til private, offentlige og militære instanser. På byggepladser kan en container ombygges til smarte skurvogne, der kan stables ovenpå hinanden. Det er en pladseffektiv og komfortabel løsning, og de har både sanitetscontainere, sovecontainere såvel som opholdscontainere til byggepladsens håndværkere. I det store salg af containere finder du både færdiglavede løsninger såvel som muligheder for at bestille en helt unik løsning efter dine egne behov. De har bygget mobile køkkener, venteværelser, showrooms, kølecontainere, skurvogne, flygtningelejre, studieboliger, boliger til genhusning og meget mere ud af klassiske cargo containere. Du kan finde det store salg af containere på deres hjemmeside www.dc-supply.dk, hvor du også kan kontakte værkstedet for at tale om dine ideer til en smart containerløsning.

Med en byggeplads container har man masser af plads

Hvis du søger en smart byggeplads container, så kan du finde hjælp hos DC-Supply. På byggepladsen skal håndværkerne og de arbejdende have et rum til deres pause og i nogle tilfælde også til overnatning. Der kan være brug for et lokalt kontor på selve byggepladsen til en ansvarlig og til monitorering, og så skal der selvfølgelig være toiletfaciliteter. Hvis du søger en god byggeplads container, så tjek sortimentet ud på www.dc-supply.dk. De har lavet mange forskellige containere til byggepladser, bl.a. skurvogne til ophold. De har flere standardmodeller til salg, men tilbyder også at specialbygge unikke modeller efter deres kunders behov. En skurvogn er praktisk indrettet med en opholdsstue samt et tekøkken, hvor der kan laves kaffe, te og opvarmes mad. En byggeplads container er dér, hvor holdet kan slappe af, spise frokost og holde kaffepause. Forholdene skal være gode, og derfor skal sådan en container indrettes godt og praktisk. Du kan både købe og leje byggeplads containere hos DC-Supply, som også kan stå for al transport, installation, rengøring, vedligeholdelse og tilkobling til vand, el etc. Læs mere på siden, hvor du uden tvivl kan finde en god løsning og helt sikkert vil kunne få svar på dine spørgsmål.